Malpertuusstraat 7 3920 Lommel
0497 23 26 16
mschuurmans@telenet.be

Specifieke behandelingen

Microdermabrasie
Direct een gladder huidoppervlak, een mooie glow en zichtbare vermindering van rimpels, fijne lijntjes, littekentjes en oneffenheden. 

Prijs
*€90,00/ behandeling
**€450,00/ kuurbehandeling

*Behandeling van gelaat, hals en decolleté
**5 behandelingen + 6e gratis

https://www.youtube.com/watch?v=sNd6GCUd870

Wat kan je verwachten van microdermabrassie?

Voor je schoonheidsspecialist aan de slag gaat met het microdermabrasie-apparaat, wordt er een hydraterende crème aangebracht. Hierdoor wordt de huid zachter en zal de opperhuid makkelijker te bewerken zijn. Nu komt het apparaat in actie. Je schoonheidsspecialist of behandelaar zal het apparaat langzaam over het gelaat bewegen en zorgen dat geen plekje wordt overgeslagen. Het apparaat creëert een vacuüm waarin de microkristallen over de huid worden geblazen en er een dun laagje van de huid wordt afgeschaafd. Dit kun je zien als een zeer intensieve peeling. Dode huidcellen, littekens en onzuiverheden zullen hierdoor verdwijnen en rimpeltjes zullen zichtbaar verminderen. Je zult de behandeling voelen, maar deze doet absoluut geen pijn. Na de microdermabrasie zijn de resultaten meteen zichtbaar. De huid voelt zijdezacht aan en (pigment)vlekjes en onzuiverheden zijn veel minder zichtbaar. Wel is je huid nu erg kwetsbaar. Het is dan ook belangrijk dat je na de microdermabrasie zoveel mogelijk uit de zon blijft en je huid goed beschermt met een hoge SPF, ook wanneer de zon niet schijnt.

Goed om te weten.

Overweeg je een microdermabrasie? Dan zijn hier nog wat bruikbare tips:

  • Geef je huid na een behandeling de kans om te herstellen en vermijd het gebruik van scrubs of andere exfoliërende producten. Alleen door je huid met rust te laten, herstelt hij op zijn allermooist.
  • Net als bij veel andere huidverbeterende behandelingen worden resultaten pas echt goed zichtbaar na meerdere behandelingen. Informeer bij je behandelaar hoeveel sessies er nodig zijn voor een optimaal resultaat. Vaak bieden salons een kuur aan voor een voordelige prijs.
  • Heb je last van actieve acne, huiduitslag, ontstekingen, wratten, rosacea of ben je verbrand? Dan is een microdermabrasie geen goed idee. De behandeling kan je huidproblemen zelfs verergeren.
  • Ook wanneer je een erg gevoelige huid hebt, is een microdermabrasie misschien niet de juiste behandeling voor je. Raadpleeg daarom eerst je behandelaar of arts. Deze kan je precies vertellen of de behandeling wel of niet geschikt is voor jouw huid.

De wetenschappelijke feiten op een rijtje.

Met behulp van microscopisch kleine kristaldeeltjes verwijdert een microdermabrasie een deel van de bovenste huidlaag. Dit klinkt misschien een beetje eng, maar dat is het absoluut niet. De kristaldeeltjes zijn namelijk zo klein dat ze alleen het bovenste gedeelte van de huid bewerken. De huid gaat de ‘beschadiging’ nu herstellen door het aanmaken van collageen en elastine, wat zorgt voor een nieuwe, zachte en mooie huid zonder oneffenheden.

Overtuigd van alle voordelen?

Maak dan vandaag nog een afspraak voor je microdermabrasie behandeling.

Maak een afspraak.